Woesj!

Na een succesvolle jubileumvoorstelling zijn we alweer druk bezig met een nieuwe voorstelling. Deze staat gepland voor 12, 13 en 15 april 2018 in onze vertrouwde zaal Debije. Dit keer spelen wij een hilarische komedie gebaseerd op het verhaal van Claude Magnier.

Meteen na de jubileumvoorstellingen in september is een deel van de spelersgroep meteen door gegaan met de nieuwe productie. Onder leiding van Lisette Leenders wordt het nieuwe stuk vorm gegeven. 

 

De kaartverkoop start 1 maart. Bestel je kaarten hier.

Boudewijn is een schilder met weinig talent. Hij is van adellijke afkomst maar bijna blut.

Daarom verzint zijn vriendin Mathilde een plan: Boudewijn trouwt met Lucienne Kwakman en dan is het stel uit de financiële zorgen.

Lucienne is namelijk de dochter van de rijke zakenman Karel en zijn vrouw Stine.  En zij vinden een titel voor hun dochter van essentieel belang.  Na een jaartje huwelijk hebben Boudewijn en Mathilde waarschijnlijk voldoende geld verzameld en is het financiële probleem opgelost.

Om een goede indruk te maken op de familie Kwakman, heeft Boudewijn het appartement gehuurd van Suze Bollemans. Zij is een welgestelde dame die twee weken op wintersport gaat.

En om nog meer indruk te maken op de rijke familie, wordt er een sjieke butler ingehuurd,  via het uitzendbureau. Echter heeft dit bureau een simpel dorpsmeiske gestuurd.  Omdat de tijd dringt en er niemand anders voorhanden is, blijft zij in dienst. 

Dat is het begin van een aantal verwikkelingen die leiden tot ……….. een heleboel ellende of  het ultieme geluk?

 

Kennismaken met: Boudewijn

Kennismaken met: Suze